| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: " zebra" <z...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: STEK Date: Mon, 15 Jan 2007 08:06:57 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 10 Message-ID: <eofcn1$l98$1@inews.gazeta.pl> References: <enn3ip$7hn$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: xdsl-7251.walbrzych.dialog.net.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1168848417 21800 172.20.26.233 (15 Jan 2007 08:06:57 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 15 Jan 2007 08:06:57 +0000 (UTC) X-User: zeberkaa X-Forwarded-For: 172.20.6.61 X-Remote-IP: xdsl-7251.walbrzych.dialog.net.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:287997 Ukryj nagłówki Niezależnie od tego czy to wołowina zadnia czy nie, ważnejest z jakiego wołu. W | |
Zobacz także