Data: 2004-09-15 06:08:16
Temat: Re: Sajgonki
Od: "Alko" <w...@s...na-ryj.org>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "KasJa" <fiume(skasujto)@interia.pl> napisał w wiadomości
news:pan.2004.09.14.17.42.02.972850@interia.pl...
> Dnia Tue, 14 Sep 2004 07:22:37 +0200, Adiola napisał(a):
>
> >
> >
> >>Do tego dodaja ryz paraboiled.
> >
> > Sajgonek z ryzem nie robilam, z makaronem sojowym sa rewelacyjne.
> >
>
><cut>
i taki przezroczysty makaron, ale nie wiem jak on sie nazywa,
> byc moze wermiszel, ale glowy sobie za to uciac nie dam.
I słusznie bo byś już ją straciła jest to standardowy chiński makaron sojowy
do kupienia dość tanio w każdym markecie
> Co prawda w restauracji jadlam lepsze sajgonki z mielonym, ale to pewnie
> wina odgrzewania mikrofala (te z restauracji powalily mnie smakiem, byly
> takie swieze :). No ale budke mam pod nosem i jest w niej znacznie taniej
> za wieksza ilosc, wiec sie mozna spokojnie najesc.
to wina odgrzewania w mikrofali, mniejszej dbałości o przygotowywane żarcie
z powodu większej masowośći i dłuższego składowania
|