Data: 2003-01-08 22:28:59
Temat: Re: Sajgonki- help!
Od: "Asienka" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik { Magda } <mw@nospam_police.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:avhq6m$nv2$...@n...tpi.pl...
> Ja osobno mocze na telerzu ale tylko ok 5 sek. przekladam na deseczke
> rozcieram reka
> aby cala powierzchnia byla wilgotna doslownie kilka sek.
> nakladam farsz zawijam i odkładam na inny talerz lub deske (cos
plaskiego).
> Jak zrobie wszystkie ok. 30 -35 szt. dopiero maz je smazy
> (one sa lekko przeschniete i to dobrze wpływa na smarzenie) w głebokim
> tluszczu.
> Zawsze sa chrupiace i pyszne.
To ja pewnie za szybko na patelkę je wrzuciłam, bo takie wilgotnawe były
jeszcze. Następnym razem już się tak spieszyć nie będę :)
Dzięki
Asieńka z Bialegostoku
|