Data: 2007-03-04 14:58:06
Temat: Re: Salceson
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"JaMyszka" <f...@g...com> wrote in message
news:1173017572.186766.61820@30g2000cwc.googlegroups
.com...
On 4 Mar, 15:04, "Tomek" wrote:
> Podobno jak robią salceson to nie wyjmuja tego żołtego z ucha i dlatego
salceson
> jest gorzki. Tomek
Aż na Twój profil spojrzałam, bo zapachniało mi to prowokacją;-)
Jak to sobie wyobrażasz? Przecież parzą całą świnię! Jeśli zdejmowany
jest naskórek, to i wszystko co na nim jest - również!
To jest małe piwo - odcina się odbyt i srom wokół i podwiązuje się, aby
zawartość podczas wybebeszania nie wyciekła na mięso. Wtedy ciśnienie z
jelit na płuca powoduje przegwizd także uszu, jak z 45'...
|