Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!poznan.rmf.pl!fargo.cgs.poznan.pl!news.internetia.pl!skynet.b
e!skynet.be!newsfeed.online.be!sn-xit-05!sn-xit-06!sn-post-01!supernews.com!cor
p.supernews.com!not-for-mail
From: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Schabowe inaczej - Cz. 3
Date: Thu, 14 Nov 2002 18:22:40 -0800
Organization: Posted via Supernews, http://www.supernews.com
Message-ID: <3...@o...com>
Reply-To: m...@o...com
X-Mailer: Mozilla 4.61 (Macintosh; I; PPC)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
References: <3...@o...com>
<068201c28c46$1abdf050$1b9b1ed9@home68z1dftw81>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Complaints-To: a...@s...com
Lines: 30
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:134806
Ukryj nagłówki
Barbara Czaplicka wrote:
>
> From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
>
> > Dzis na obiad robie nadziewane schabowe. Kupilam dwa piekne, grube na 3
> > cm schabowe z koscia, bo podobno z koscia maja lepszy smak, i uracze was
> > sprawozdaniem z procesu. Ide teraz do kuchni, za chwile napisze, jak je
> > przygotowalam. Do nadzienia mam zamiar zuzyc grzyby, chleb, seler,
> > papryke, przyprawy, ale zobaczymy, co mi fantazja podyktuje. Cdn.
> > Magdalena Bassett
> >
>
> Czemu ja nie lubie selera????
> a gdybys im dala np. zielony groszek, albo troszke szpinaku i do tego czosnek???
Moze do brukselki dodam troche czosnku, albo moze sera i migdalow,
zobacze, co mi podejdzie.
> a nastepnym razem to proponowalabym nadziwke z bananow, kolejnym razem - np. z
pomaranczy drobno pokrojonej....
> hmmmmm... zaczynaja za mna smaki chodzic :-)
Cytrusy i wieprzowina jakos mi nie pasuja. Selera tez nie lubie, ale maz
lubi, wiec czasem robie uniki, bo go kocham (i wydlubuje kawalki selera
podczas jedzenia:)))).
MB
|