Data: 2002-11-15 02:22:40
Temat: Re: Schabowe inaczej - Cz. 3
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barbara Czaplicka wrote:
>
> From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
>
> > Dzis na obiad robie nadziewane schabowe. Kupilam dwa piekne, grube na 3
> > cm schabowe z koscia, bo podobno z koscia maja lepszy smak, i uracze was
> > sprawozdaniem z procesu. Ide teraz do kuchni, za chwile napisze, jak je
> > przygotowalam. Do nadzienia mam zamiar zuzyc grzyby, chleb, seler,
> > papryke, przyprawy, ale zobaczymy, co mi fantazja podyktuje. Cdn.
> > Magdalena Bassett
> >
>
> Czemu ja nie lubie selera????
> a gdybys im dala np. zielony groszek, albo troszke szpinaku i do tego czosnek???
Moze do brukselki dodam troche czosnku, albo moze sera i migdalow,
zobacze, co mi podejdzie.
> a nastepnym razem to proponowalabym nadziwke z bananow, kolejnym razem - np. z
pomaranczy drobno pokrojonej....
> hmmmmm... zaczynaja za mna smaki chodzic :-)
Cytrusy i wieprzowina jakos mi nie pasuja. Selera tez nie lubie, ale maz
lubi, wiec czasem robie uniki, bo go kocham (i wydlubuje kawalki selera
podczas jedzenia:)))).
MB
|