Data: 2002-03-22 16:53:26
Temat: Re: Ser w zupie
Od: Evva <e...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 22 Mar 2002 15:32:09 +0000 (UTC), m...@m...pl
(GorgonzolaWomen) wrote:
>Droga Evvo!
>Mnie chodzilo o problem sera w zupie - co zrobic, zeby
>sie zamienial po rozpuszczeniu w gluty.
Domyślam się, że miało być "żeby się nie zamieniał" ;>
Trzyj parmezan, a nie dowolny żółty, a będzie dobrze.
>Bylbym szalenie wdzieczny i zobowiazany, jesli bym
>mogl otrzymac odpowiedz na nurtujace mnie pytanie.
>To wszystko.
>pozdr,
>E.V.
>poza tym... kliknij!
To będzie ostatni raz, kiedy się wypowiem na ten temat
(pewnie udasz, że nie wiesz, o co mi chodzi), ale z całą
pewnością po takiej nachalnej reklamie nie kliknę tam już
nigdy.
Polecam długi spacer i przemyślenie paru spraw.
Pozdrawiam,
Evva
|