Data: 2001-09-27 08:02:13
Temat: Re: Sernik z Cafe zza slupa
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> Konrad J. Brywczy?ski
>> Czy zzas?upowy sernik nie powinien by? przypadkiem z proszku?
>>
>> --
>Moze tak... ale temu wystarczy "perla", malakser i 1/2 h przygotowania. Jest to
>raczej wersja dla zabieganych, stad tez nawet proszek nie jest konieczny,
>chyba, ze wolisz serek homogenizowany dla skrocenia czasu i ew. jaja w proszku
>zamiast zwyklych, tylko co wtedy z piana? Nie wiem.
>
>pozdr.
>
>Marzanna
Konradzie (twoj post mi sie nie ukazal, wiec sie przyczepiam
tu)...kto tu jest kierownik Cafe? Dziekuje Ci bardzo za wskazanie
wskazowek ogolnych d/t Cafe...Komisja Rozposnawcza Cafe za Slupem
uwaza, ze sernik spelnia wymogi et ctc etc
Sernik nie caly MUSI byc w proszku...niektore skladniki (im
wiecej tym lepiej) musza byc sztuczne (prosze Wladyslawa tu o nie
podwazanie tego slowa, nie mam czasu). Perla mnie osobiscie
zatchnela, ale to pominmy milczeniem.
Marzanna - jaja w proszku! wspaniale. A piana? wiesz...jak sie
tak dobrze zastanowisz to sama odpowiesz na topytanie (i zostaw
jaja, w proszku czy nie, w spokoju, mysl dalej - smietana, pianka
do golenia...)
pozdr
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|