Data: 2001-07-13 17:35:28
Temat: Re: Shoarma
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
wszystkie posty przeczytalam (aczkolwiek na predce), wszystkie
pojedyncze slowa, ba - nawet niektore zdania rozumiem, a potrawy
dalej nie rozumiem. Z nazwy wyglada mi zydowska, ale co z tym sie
robi?? czy potrzebne szabasowe swiece? Czy to ma byc koszerne?
Jak to sie je?
Krysia
>Wiem, ze na miescie jest tyle sfinksow, iz nie trzeba tego robic w domu.
>Tym bardziej, ze do jej zrobienia potrzebna jest pewna infrastruktura (jakis
>bagnet itp). Ja jednak lubie wyzwania i chcialbym cos takiego zrobic w
>domowych pieleszach.
>I tu pojawia sie problem, nigdzie nie udalo mi sie znalezc przepisu.
>Na zadnej chyba polskiej stronie go nie ma. Znalazlem cos, ale... po
>holendersku.
>
>Pomozecie?
>
>Kuba
>
K.T. - starannie opakowana
|