Data: 2004-02-23 16:26:59
Temat: Re: Skwarkowy problem
Od: "dorka" <d...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:gm2k30lv1iflt9t5iupcna329qd4lh3osp@4ax.com...
> no ale jak chcesz miec tylko smalec do czegos, to jak arzem
> stezeje to potem musisz te skwarki wydlubywac i ona widocznei
> miala dosc dlubania
W tym wlasnie tkwi problem. W smalcu do chleba skwarki laduja( londuja),
cebula, majeranek, czasem jablko, ale do smazenia lepszy czysty. Niby mozna
kupic kostke, ale to nie to, domowy inaczej pachnie i lepiej smakuje. A
skwarki przerobic mozna na ciastka, pycha:-)
Serdecznosci
Dorota
> trys
> K.T. - starannie opakowana
|