Data: 2004-02-23 17:33:46
Temat: Re: Skwarkowy problem
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 23 Feb 2004 17:26:59 +0100, "dorka"
<d...@i...pl> wrote:
>
>U?ytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisa? w
>wiadomo?ci news:gm2k30lv1iflt9t5iupcna329qd4lh3osp@4ax.com...
>
>> no ale jak chcesz miec tylko smalec do czegos, to jak arzem
>> stezeje to potem musisz te skwarki wydlubywac i ona widocznei
>> miala dosc dlubania
>
>W tym wlasnie tkwi problem. W smalcu do chleba skwarki laduja( londuja),
>cebula, majeranek, czasem jablko, ale do smazenia lepszy czysty. Niby mozna
>kupic kostke, ale to nie to, domowy inaczej pachnie i lepiej smakuje. A
>skwarki przerobic mozna na ciastka, pycha:-)
>
>Serdecznosci
>Dorota
>
>> trys
>> K.T. - starannie opakowana
>
nigdy nie jadlam ciastek ze skwarkami. czy one nie smakuja jak
skwarki na chlebie? na razie tez nie moge niczego takiego zrobic,
bo mam tylko wedzony boczek!!!!!!
trys- chyba jak przyjade to zrobie skwarki i specjalnie zostawie
na ciastka....
K.T. - starannie opakowana
|