| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: thorre <t...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Slimaki Date: Wed, 30 May 2007 00:50:06 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 10 Message-ID: <f3iamv$hsf$1@inews.gazeta.pl> References: <f2ngmr$84b$1@nemesis.news.tpi.pl> <f2r0aa$q0b$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 136.red-83-61-250.staticip.rima-tde.net Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1180479007 18319 83.61.250.136 (29 May 2007 22:50:07 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 29 May 2007 22:50:07 +0000 (UTC) X-User: toreador In-Reply-To: <f2r0aa$q0b$1@nemesis.news.tpi.pl> User-Agent: Thunderbird 1.5.0.10 (Windows/20070221) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:297084 Ukryj nagłówki Ślimaki jada się w Hiszpanii w dość pikantnym sosie | |
Zobacz także