Data: 2007-02-02 06:17:05
Temat: Re: Śliwka owinięta boczkiem
Od: Janusz <j...@a...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 1 Feb 2007 09:16:11 +0100, Abrakadabra wrote:
> Mam zamiar zrobic taka przekaske w najblizszym czasie. Co polecacie zrobic
> aby boczek sie nie rozklejal podczas smazenia? Maka? Jajko? Rozwazalem
> wykalaczki ale bedzie to bardzo uciazliwe przy smazeniu.
A ja sie spytam czy trzeba boczek marynowac czy cos? Kiedys myslaem ze
wystarczy wedzony boczek owinac wokol sliwki i wystarczy:)
Ale niestety po upieczeniu wygladalo to super, ale smakowalo
przecietnie... Bardzo ubogo - bym powiedzial.
Jak zrobic zeby sliweczki byly pyszne? :D
--
Pozdrawiam,
Janusz
|