Data: 2003-09-29 18:11:30
Temat: Re: Smażenie ...
Od: "Agnieszka " <b...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Pomykalska <p...@p...onet.pl> napisał(a):
>
> Użytkownik "wiku" <s...@r...pl> napisał w wiadomości
> news:bl9g6g$qh2$2@SunSITE.icm.edu.pl...
> > zasada jest taka, ze oliwy nie uzywa sie do smazenia na garacym ogniu,
> > gdyz ma duzo nizsza niz olej temperature spalania
> Czy to znaczy, że olej, czy oliwa musi się palić podczas smażenia? Coś wam
> się wikariak pomyliło z piecem c.o. na olej.
Oj nie pomyliło nie pomyliło oliwa z oliwek (ta najlepsza) niestety do
smażenia się nie nadaje, ew. krótkie obsmażanie.
AgaL
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|