| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.ga zeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Agnieszka W." <a...@N...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Soda a proszek do pieczenia Date: Mon, 20 Jan 2003 18:27:36 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 7 Message-ID: <b0hbj2$n6a$1@news.tpi.pl> References: <b0c9sk$g10$1@news.tpi.pl> Reply-To: "Agnieszka W." <a...@N...gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: pc36.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1043083683 23754 213.76.10.36 (20 Jan 2003 17:28:03 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 20 Jan 2003 17:28:03 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:142555 Ukryj nagłówki Tak sobie czytam i dochodze do wniosku, ze musze po prostu kupic sode i | |
Zobacz także