Data: 2012-02-19 21:02:02
Temat: Re: Solianka.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 19 Feb 2012 03:09:12 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
> On 18 Lut, 23:01, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>
>> Jedliście to?http://codopiwa.pl/pl/suszone-rybki
>
> Jedliśmy ;-) Z jedzeniem tego to jak z jedzeniem słonecznika - za
> bardzo się nie najesz, ot - zajęcie dla rąk ;-)
A to nie je się w całosci?
> Chyba, że ma się
> grubszą rybkę pod ręką. O suszeniu też "lokalny" opowiadał - o
> suszeniu nasolonej ryby w oknie, na słońcu...
Tak właśnie myślalam, że coś w tym stylu. Może spróbuję zrobić tak, jak
jerky - nad ciepłymi fajerkami. No chyba, ze chodzi raczrej o przewiew w
niższej temperaturze.
--
XL
|