Data: 2002-11-26 06:56:46
Temat: Re: Sos do pizzy - pytanie
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 26 Nov 2002 02:55:25 +0100, "Ramzes"
<n...@p...onet.pl> wrote:
>Witam
>
>Ostatnio czytalem wywiad z mistrzem swiata w robieniu pizzy , oczywiscie
>wlochem ....Nicolo Angileri... i teraz
>moze troszke sie zdziwicie....jego slowa:
>pize pieczemy przez dwie, trzy minuty w 320- 340 stopniach(taka termperature
>mozna osiagnac tylko w piecu)
>
>Ramzes
>
moje mlodsze dziecko w szkole pieklo cos jak pizze - robilo
ciasto pizzowe, smarowalo masle, , sypalo DUZO roztartego
czosnku, posypywalo serem i tak wkladalo do bardzo nagrzanego
piekarnika wlasnie na kilkaminut. jakie to bylo dobre. teraz jej
sie nie chce robic :(
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|