| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news .tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Jackare" <j...@i...pl_wytnijto_> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sos karmelowy Date: Tue, 15 Nov 2005 19:17:08 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 14 Message-ID: <dld8oi$bq5$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <4...@n...onet.pl> <4...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: cda17.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1132078674 12101 83.30.150.17 (15 Nov 2005 18:17:54 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Nov 2005 18:17:54 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:252888 Ukryj nagłówki Można zastosować "nieco oszukany" sos teriyaki. | |
Zobacz także