| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!newsfeed.silweb.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: m...@p...onet.pl Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sos karmelowy Date: 16 Nov 2005 22:26:04 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 18 Message-ID: <7...@n...onet.pl> References: <dld8oi$bq5$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1132176364 13210 213.180.130.18 (16 Nov 2005 21:26:04 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 16 Nov 2005 21:26:04 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 217.144.209.16, 217.144.192.82, 192.168.243.151 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:253038 Ukryj nagłówki > Można zastosować "nieco oszukany" sos teriyaki. | |
Zobacz także