| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Grzegorz K." <g...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sos pomidorowy (do spaghetti) - jak przygotować do słoika? Problemy z konsystencją Date: Thu, 18 Jun 2009 18:57:06 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 17 Message-ID: <h1drkv$d9d$1@inews.gazeta.pl> References: <h1d3qm$git$1@inews.gazeta.pl> <amj05vhb36k7$.1mbx5ibsl4ac4.dlg@40tude.net> <h1dii1$336$1@nemesis.news.neostrada.pl> Reply-To: grego69_NOSPAM@USUN_TO_TEZ_op.pl NNTP-Posting-Host: cmpc67-104.astral.lodz.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1245344223 13613 193.238.67.104 (18 Jun 2009 16:57:03 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 18 Jun 2009 16:57:03 +0000 (UTC) X-User: grego69 User-Agent: Thunderbird 2.0.0.21 (Windows/20090302) In-Reply-To: <h1dii1$336$1@nemesis.news.neostrada.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:323049 Ukryj nagłówki Panslavista pisze: | |
Zobacz także