Data: 2003-08-28 16:37:50
Temat: Re: Stary Dębski napisał/Re: Do starego Dębskiego
Od: "herbatka" <r...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>>
>
> a ten seler do zupy tez podsmazyc w kawalkach? czy moze utrzec przed
> podsmazeniem, aby byla wieksza owego smazenia powierzchnia?
> mmm, a do zupy grzanki z bulki posypane ziolami? tez posmazone...I jak tu
> byc spokojnym, jak to wszystko pieknie pachnie?;))
> To juz wiem co bede gotowac w sobote, mam wlasnie zamrozony wywar
> bulionowy, ha! bedzie jak znalazl do selerowej zupy
>
> Agnieszka
>
> DBDG
> Nie, wrzucam seler w sporych kawalkach do usmazonej juz cebuli i zaraz
zalewam bulionem i gotuje ,az zmieknie.
Herbatka
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|