Data: 2006-03-15 12:14:20
Temat: Re: Stek
Od: "Misiek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-8E5501.08441215032006@news.gazeta.pl...
> In article <dv8d9j$8nr$1@polsl.pl>, "Misiek" <p...@g...pl> wrote:
>
(ciach)
> No to teraz ty piszesz głupstwa. Po pierwsze besztyk (beef steak) to
> przecież stek. Najbardziej typowy, klasyczny stek. A na bryzol czy bitki
> polędwica jest zbyt dobrym mięsem. Można je oczywiście zrobić i z
> polędwicy, ale to marnacja surowca.
>
Radze wroc jak nauczysz sie czytac i korzystac z zamieszczonych linkow
Bitki ROBI sie z poledwicy wolowej (wieprzowej zreszta tez)
Bryzol rowniez
|