Data: 2014-04-18 21:57:03
Temat: Re: Stolnica czy blat marmurowy
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 18.04.2014 20:45, czeremcha pisze:
> Mam stalowy kupiony z braku jakichkolwiek innych :-) I ciężki jest. I długi. W
zasadzie - sam wałkuje. :-) Ale nie używam go do wszystkiego - w zasadzie tylko do
kruchego ciasta. Albo - kłopotliwego, jak różnie zwany "miodownik" z cienkich placków
ciasta na miodzie.
>Do pierogów używam drewnianego - bez wspomnianych przez Anai uchwytów.
> Ania
>
I jak Ci się nim wałkuje? Bo ja wspominam to jako koszmar :/
--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
*** moje aukcje: http://tiny.pl/qjgtx ***
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)
|