Data: 2001-03-23 00:45:36
Temat: Re: Surowka Anki
Od: "Orion" <o...@h...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci
> Zetrzec na tarce ze 2 marchewki (grubo). Pociac same
> glowki/paczki brokula, nie lodygi tylko te malutkie peczki, Tak,
> zeby byla drobna sieczka. ). Posikac sokiem z cytryny
> (sporo), jako tez oliwa i dodac ODROBINKE majonezu. Chodzi o to,
> zeby surowka nie byla majonezowa. Acha, posolic.
> Takie to dobre, ze w domu robie strasza tego miche i jem 2 dni .
>
> Krysia
----------------------
Bardzo ciekawy przepis . Skopiowalem go do swojego
kulinarnego notatka i wypróbuje jak tylko dostepne beda
brokuly. Przyznam sie,ze na surowo dotychczas ich nie jadlem.
Orion
|