Data: 2001-03-23 08:25:21
Temat: Re: Surowka Anki
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Orion" <o...@h...pl> napisał w wiadomości
news:3aba9b9c$1@news.astercity.net...
>
> Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
> wiadomosci
> > Zetrzec na tarce ze 2 marchewki (grubo). Pociac same
> > glowki/paczki brokula, nie lodygi tylko te malutkie peczki, Tak,
> > zeby byla drobna sieczka. ). Posikac sokiem z cytryny
> > (sporo), jako tez oliwa i dodac ODROBINKE majonezu. Chodzi o to,
> > zeby surowka nie byla majonezowa. Acha, posolic.
> > Takie to dobre, ze w domu robie strasza tego miche i jem 2 dni .
> >
> > Krysia
> ----------------------
> Bardzo ciekawy przepis . Skopiowalem go do swojego
> kulinarnego notatka i wypróbuje jak tylko dostepne beda
> brokuly. Przyznam sie,ze na surowo dotychczas ich nie jadlem.
> Orion
Brokuly sa dostepne caly czas, mozna probowac, tez mam taki zamiar
Basia
|