Data: 2012-07-25 17:45:34
Temat: Re: Suszone pomidory z Sycylii
Od: "jerzy.n" <b...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:k18s4uzdmjdo$.16r9s0fqvy0ld$.dlg@40tude.net...
> Dnia Wed, 25 Jul 2012 08:56:52 +0200, jerzy.n napisał(a):
>
> To trzeba aż się zatrudniać, zeby się tego dowiedzieć? - mnie tam
> wyobraźnia wystarczy.
> --
A jak inaczej , bardzo lubię ryby i jem je raczej w miejscach takich jak
Trzebież lub bardzo daleko, gdzie widać jak je w kuchni przyrządzają i mam
zaufanie do tych ludzi.Może właśnie pokazanie konsumentom jak się
przygotowuje potrawy, jest sposobem na przełamanie nieufności do małych
smażalni ryb i nie tylko ...
|