Data: 2012-07-25 18:04:51
Temat: Re: Suszone pomidory z Sycylii
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 25 Jul 2012 19:45:34 +0200, jerzy.n napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:k18s4uzdmjdo$.16r9s0fqvy0ld$.dlg@40tude.net...
>> Dnia Wed, 25 Jul 2012 08:56:52 +0200, jerzy.n napisał(a):
>>
>> To trzeba aż się zatrudniać, zeby się tego dowiedzieć? - mnie tam
>> wyobraźnia wystarczy.
>> --
> A jak inaczej , bardzo lubię ryby i jem je raczej w miejscach takich jak
> Trzebież lub bardzo daleko, gdzie widać jak je w kuchni przyrządzają i mam
> zaufanie do tych ludzi.Może właśnie pokazanie konsumentom jak się
> przygotowuje potrawy, jest sposobem na przełamanie nieufności do małych
> smażalni ryb i nie tylko ...
A pokazanie, jak i od kogo oraz w jakim stanie odbiera się produkty? - bo
to też mnie, jako konsumentkę, bardzo interesuje... a moze nawet bardziej,
niż jak się przygotowuje.
3333-[
--
XL
|