Data: 2004-07-17 07:20:58
Temat: Re: Świnia na Rynku!
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 17 Jul 2004 02:07:14 +0200, "waldek" <A...@o...pl>
wrote:
>Krysia Thompson wrote:
>> On Fri, 16 Jul 2004 21:55:53 +0200, Wladyslaw Los
>> <w...@o...pl> wrote:
>>
>>> In article <cd994h$hir$1@inews.gazeta.pl>,
>>> "waldek" <A...@o...pl> wrote:
>>>
>>>
>>>> Codziennie w po?udnie mistrz kuchni nadziewa na pot??ne szpikulce
>>>> ca?ego prosiaka, ca. 60-70kg. Bydl? kr?ci si? do wieczora z
>>>> czu?o?ci? polewane wytopionym sosem. G??boko ponacinana w kratk?
>>>> skórka, pi?kny ?eb z d?ugim ryjem, aromaty skr?caj?ce trzewia -
>>>> krótko mówi?c uczta jak u Ulricha von Jungingena.
>>>
>>> A co on ma do tego?
>>>
>>> W?adys?aw
>>
>>
>> mnie raczej martwi klasyfikowanei swini jako "bydle"!
>>
>> pierz
>> K.T. - starannie opakowana
>===
>A to niby dlaczego?
>Jak człowiek może być bydlakiem, to świnia tym bardziej. LOL
>
>waldek
>===
kochaniutki - czlowiek sobie na to na pewno zasluzyl, swinia
raczej nie
pierz
K.T. - starannie opakowana
|