Data: 2000-01-31 19:16:21
Temat: Re: Swiniobicie
Od: D...@p...onet.pl (Dorinda)
Pokaż wszystkie nagłówki
Znajomy pracowal w masarni. Mase do kielbasy chcial wymieszac tradycyjnie,
recznie. Na szczescie ktos byl w poblizu i zdolal go od tego odwiesc.
Inaczej facetowi spaliloby reke. A co do dodatkow, to maja cos takiego, ze 1
kg tego swinstwa wchlania 10 kg wody. I wtedy dopiero produkcja sie oplaca.
A tak poza tym, jesli kiedys dobra szynka byla robiona 2 tygodnie, a dzis
ok.3 godzin...
-----Wiadomość oryginalna-----
Od: Bogusław Kempny <k...@s...com.pl>
Do: p...@n...pl <p...@n...pl>
Data: 31 stycznia 2000 15:38
Temat: Swiniobicie
>Smak - rewelacyjny. Juz prawie zapomnialem, jak smakuje
>schab ze swini chodowanej w naturalny sposob, boczek
>wedzony w dymie, prawdziwy salceson.
>Dlaczego takich rzeczy nie mozna kupic w sklepie?
>
>BK
>
>
--
Newsy przez www ? Sprawdz http://www.newsgate.pl
|