Data: 2002-12-30 20:47:53
Temat: Re: Sylwester
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 30 Dec 2002 20:55:41 +0100, Piotr Zawadzki <p...@f...pl>
wrote:
>Simon TemplerMon, 30 Dec 2002 20:10:57 +0100 <auq5nu$7g4$1@news.tpi.pl> wrote:
>
>> oj bedzie ale cos jeszcze zebysmy nie byli glodni bo jak w brzuch burczy to
>> nic sie nie udaje
>
>Z drugiej strony kiedy czowiek jest przejedzony, to te? niewiele si?
>udaje. Polecam zatem... pierwsze co mi przychodzi do g?owy... gofry. Z
>d?emem, poniewa? jest s?odki i dobrze pasuje do szampana. I z bit?
>?mietan?. Bo bita ?mietana pasuje tak?e do innych rzeczy.
>
>Z powa?aniem
>PZ
no to ja, zeby porzeciwwazyc slodycz proponuje pogryzanie roznych
rzeczy z dipami a potem druga u nas stala rzecz - te male
szaszlyczki , np kurze, w marynacie. co do dipow - moje wszystkie
wlasciwie sa na bazie fromage frais. moze jeszcze byc jakas salsa
i guacomole. ktos gdzie indziej zapronowal fondue.....tez dobre,
oj dobre (a ja dalej wspominam Paryz...)
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|