Data: 2007-05-14 07:28:57
Temat: Re: Szparagi
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le lundi 14 mai 2007 ŕ 09:25:05, dans <f292sh$s9r$1@achot.icm.edu.pl> vous écriviez :
> BBjk napisał(a):
>> Po 20 i < minutach to chyba pozostaną z nich jakieś sflaczałe pozbawione
>> smaku włókna? Nie wiem, nie próbowałam.
> Jakie włókna?
> Jak Wy to robicie?
> Szparagi muszę być świeże _ jak naciśniesz odciętą końcówkę musi tryskać
> sok. Końcówki i tak odcinasz, po ugotowaniu takich nie ma mowy by były
> włókniste.
Po 20tu minutach gotowania i z najswiezszych szparagow pozostana tylko
twarde resztki.
Ewcia
--
Niesz
http://www.krolestwa.com
|