Data: 2005-11-28 18:08:53
Temat: Re: Szukam przpepisu na płoć/leszcza w zalewie octowej
Od: "Marcel-ak" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marek W."
<U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU
.UplU> napisał w
wiadomości news:dmfe3c$a8l$1@news.lublin.pl...
>
> Użytkownik "maf" <m...@a...alpha.pl> napisał w wiadomości
> news:dmfda3$p03$1@atlantis.news.tpi.pl...
> >
> > "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU
.UplU>
> wrote
> > in message news:dmf8pf$54j$1@news.lublin.pl...
> > >
> > > odstawic w chłodne i czekac....choc to najbolesniejsze jest...;))))))
> > >
> > > ale za to potem....mmmmmmmmmmmmmmm
> > >
> > > jak ocet rozpusci te drobne osci....no pychota....
> > >
> > > Marek
> > E tam, kilka razy udalo mi sie kupic filety z leszcza, niestety, do
zalewy
> > octowej nie doczekaly...
> > Pozdrawiam
> > MarekF
> > Ps. jaka mocna zalewe robisz? ja - ocet- woda, 1 - 4.
> >
> >
>
> A bo ja wiem...jak to na smaka sie robi....:))
A sól, pieprz, ziele angielskie, gorczyca, cebula a listek laurowy? Co z
tymi przyprawami? jeszcze cukier? Bo mi to bez tego bardzo ubogo wygląda. A
ilu procentowy ocet winny (oczywiście, że nie spirytusowy)?
W mące to wiadomo, że trzeba mięso wytoczyć... :-)
Pozdrawiam.
|