From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Szybkie, du?o i nie drogo???
Date: Fri, 05 Jul 2002 11:51:28 +0100
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <8...@4...com>
References: <ag2k2b$m5d$1@news.tpi.pl> <3...@p...onet.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 37
X-Authenticated-User: 4074246
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!nntp1.phx1.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!news.maxwell.
syr.edu!news-out.nuthinbutnews.com!propagator-sterling!news-in.nuthinbutnews.co
m!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:115190
Ukryj nagłówki
>
>A moze by tak leczo? z jajkami i kielbasa ( parowkami)? Robota jak wiadomo
>prosta ( cebula, pomidory, zielona papryka - w rownych wagowo ilosciach
>pokrojone w paski, rzucone na tluszc i uduszone- razem jaka? godzina roboty z
>przygotowaniem, myciem itd). Jak prawie gotowe doda? jajka - surowe, po 1 szt na
>brzuch ( swietnie sci?gaja "wode" z potrawy) i pokrojone w grube plastry
>parowki albo zwyczajnom kie?baskie.Posolic, doprawic. ?wietnie sie toto
>odgrzewa, nawet zwyczajnie na gazie. Podane z pieczywem zapycha az mi?o.
>Pozdrowienia od mojej mamy dla Doruni Qd
>
na bazie parowek - parowki w plasterki, do tego troszeczke sosu
pomidorowego (moze bcy np sok pomidorowy neico odparowany. do
tego duzo startego zlotego sera. z chlebem jest, bo sie tez
przydaje do wymazania reszty sosiku.
z konkretow jeszcze jest cos, co teraz jada moje dziecko.
kwadracik ciasta francuskiego (nie, nie robie sama), na srodek
albo mala paroweczka, albo plasterek wedzonki jakiejs, na to
plasterek dobrego ostrego sera, zwinac po przekatnej, upiec
(kiedy gotowe to widac po ciescie ; i ucieczce sera ;)
Trysia , "elegancka kobieta od Diora, starannie opakowana , o
powloczystym spojrzeniu, lamiaca serca mezczyzn, wulkan emocji ,
biznes lumen od Caffe Za Slupem, kobieta pelna czaru" [Jola L-L
i Lilla]
P.S. U nas jest dosc chlodno wiec dania raczej na taka nasza
pogode....oooo, slonko wylazlo..ciekawe
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|