Data: 2000-02-06 02:41:57
Temat: Re: Szynka Parmeńska - uhhhhhhhhhh
Od: "Slavek S." <s...@h...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Przemyslaw Koziarski wrote:
> Użytkownik Slavek <s...@u...net> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:3...@u...net...
> > Po angielsku le wyglada na dobry przepis.
> > Prosciutto to typ wloskiej szynki, natomiast Parma Prosciutto to szczyt
> marzen i
> > snow.
>
> Jak widac nie dla wszystkich :)) Ale tak szczerze, to sama w sobie nie jest
> rewelacyjna. Natomiast w odpowiednim polaczeniu - bajka .....
> To cos tak jak z kawiorem. Przeciez uwazany jest za najwiekszy rarytas, ale
> sam w sobie nie jest rewelacyjny ....
>
> Przemyslaw Koziarski
I tu sie z Toba zgadzam.
Sav
|