Data: 2006-01-14 08:29:33
Temat: Re: Takie co? do kurczaka ;)
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 14 Jan 2006 00:13:49 +0100, "useR"
<a...@p...onet.pl> wrote:
>
>Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
>wiadomości news:ndjfs1d6dte5fd9qb3211b0m9pk5vmrk7u@4ax.com...
>> Podejrzewam, ze dokladnie tak, jak to opisales :))
>
>He,he... Bo to blisko, ale nie do końca. Eksperymentowałem, ale nie ta
>konsystencja - takie bardziej "chropowate" powinno być.
>
>Pozdrawiam
>useR
To moze cebula/czosnek obsmazone, a pociete na drobiazgi, dodana
pasta pomid i to dalej duszone, dodajac rozne rzeczy. albo
pomidory zywe/prawdziwe, pokrjone w drobiazg i dalej juz to samo?
taka chropowatosc? Pomidorowa czy jakas tajemna?
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|