Data: 2006-01-14 10:44:45
Temat: Re: Takie co? do kurczaka ;)
Od: "useR" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:hgdhs1h0njhoffjonf5h1agvsj2op6qmup@4ax.com...
> To moze cebula/czosnek obsmazone, a pociete na drobiazgi, dodana
> pasta pomid i to dalej duszone, dodajac rozne rzeczy. albo
> pomidory zywe/prawdziwe, pokrjone w drobiazg i dalej juz to samo?
> taka chropowatosc? Pomidorowa czy jakas tajemna?
Właśnie zamierzam dziś spróbować z czosnkiem i cebulą; nawet jak nie wyjdzie
podobnie to i tak powinno być całkiem zjadliwe -a może z czasem wyjdzie
nawet lepsze? ;) . Ale tamta "chropowatość" trochę inna. Gdybym miał to
obrazowo opisać, to byłoby coś jakby zmieszana bułka tarta z pastą
pomidorową.
Pozdrawiam serdecznie :)
|