Data: 2002-12-27 19:33:18
Temat: Re: Te niby dobre knajpki...
Od: "I.P." <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Robert" <r...@t...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:aui7q8$pn4$1@news.tpi.pl...
> >
> > To nie sa sztucznosci!, nie nalezy tego rozumiec jak te wszystkie Fixy
> > Knorra czy Maggi dostepne dla nas w handlu.To sa produkty dla
restauracji
> > lub kawiarni np.wspaniale zamrozone wypieki, z odpowiednia instrukcja
jak
> > nalezy je przygotowac, w jakiej temp..., ( nie w normalnych
piekarnikach)
> > .Nie bede zdradzala innych dan, bo one sa naprawde smaczne i
> przygotowywane
> > przez dobrych kucharzy(produkcja)a potem przez dobrego kucharza w
> > restauracji i tutaj rzeczywiscie duzo zalezy od tej ostatniej
"obrobki"wg.
> > instrukcji producenta.
> > Ilona
> >
> Pokaz prosze jeden produkt cateringu, w ktorym nie ma ani glutaminianu
sodu
> jako wzmacniacza smaku czy tez benzoesanu jako konserwanta. A ponad to,
jaki
> wolisz np. zurek - z proszku czy taki naturalny, robiony na prawdziwym
> zakwasie...
> Naturalne jest piekne...
> Pzdr.
> Robert
Przeciez napisalam, zadne fixy , a Ty pytasz o zurek w proszku!
Ilona
|