Data: 2006-01-27 15:23:48
Temat: Re: Tiramisu
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 27 Jan 2006 16:18:57 +0100, Waćpanna lub waćpan sushi, w
wiadomości <news:drddkt$6pa$1@opal.futuro.pl> zawarł, co następuje:
> Dziekuję za oświecenie.A może ktoś wie co to jest(konsystencja, smak -
> nie wnikajmy w składniki, bo wiadomo że tam cała tablica mendelejewa
> może być), w sensie czy to taka bita śmietana dla leniwych, czy cos innego ?
Jadłeś kiedyś zabielacz do kawy typu Cremona, w proszku? To to ma taki sam
smak, tylko w płynie. Konsystencja b. gęstego mleka. Dziwnie się ubija.
Nie polecam jako bitej śmietany, polecam tym, którzy jak ja uwielbiają smak
zabielaczy do kawy i jedzą je łyżeczką.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
I na tym kończę mój list, kochana Babciu :)
|