Data: 2002-02-12 23:19:07
Temat: Re: To takie dobre...dzisiejszy obiad
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
<m...@h...com> a écrit dans le message news:
fSga8.214$z...@p...casema.net...
>
> Jest tylko jedno wyjscie - Ty zrobisz i z brokulami i z kalafiorem - i
dasz
> nam znac.:-) Choc sama jakos tej kombinacji nie widze:
> 1) por jest lisciasty i pieknie "oklapuje", puszcza wode i daje sos.
> 2) por jest cebulowaty w zapachu i to idzie w parze z boczkiem i serem.
> Teraz sobie wyobraz zapach kalafiora....
>
> A Lus to francuski piesek, czy polski? :-)
>
No wlasnie, ja sie nie osmielilam napisac, ale myslalam o tym, zeby to z
cebula zrobic (no i moze ze smietana -o)).
Lus jest pieskiem karaibskim.
Na pewno je zolty ser i croissants, to wiem na pewno, bo zaobserwowalam pare
razy to zjawisko. Co do reszty, to nie mam jeszcze wystarczajaco
potwierdzonych hipotez. Ale coz mozna wiedziec po zaledwie 9 latach
malzenstwa ...
Ewcia
--
Niesz !
|