Data: 2004-05-31 17:31:00
Temat: Re: Torcik Malakoff
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 31 May 2004 18:59:37 +0200, "Ewa (siostra Ani) N."
<n...@y...com> wrote:
>Le lundi 31 mai 2004 ŕ 18:39:48, Basiek a écrit :
>
>> 3 łyżki niesolonego masła
>(...)
>
>> 170 g miękkiego niesolonego masła
>
>A to w Polsce maslo jest defoltowo solone ? :-)
>
>(...)
>
>Ewcia
u nas niestety tak....i jak jest przepis to napisza albo butter,
czyli wszystko jedno, albo wlasnie unsalted butter (drozsze)
ale ja, jako osoba nie uzywajaca nasla do smarownia niczego
odkrylam tzw bretonskie maslo z sola w krysztalkach i mnie
powalilo na kolana....
trys, defoltowo niedosolony
K.T. - starannie opakowana
|