Data: 2009-02-22 14:21:34
Temat: Re: Trufla
Od: Panslavista <p...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 22 Lut, 14:07, jadrys <i...@w...pl> wrote:
> Aicha pisze:> Użytkownik "jadrys" napisał:
>
> >> Niektórzy na przykład przepadają za kawiorem,
> >> natomiast ja raczej bym umarł z głodu niż to wziął do ust..
>
> > Już lepsze rybie jajka niż świńskie jelita :>
> > Every Sperm Is Sacred :)))
>
> Flaczki, mniam. Co do kawioru - nie przeszkadza mi wcale świadomość że
> to jaja.. Po prostu nie lubię tego smaku..
>
> --
> Linuks to system dla myślących użytkowników.. Ja
Flaczki nie są świńskie - to krowie żołądki gotowane na rosole...
Świnskie flaki (wołowe, baranie, kozie) idą jako naturalne więc
najlepsze osłonki wędlin - czyli na kiełbasy, także czosnkowe. A
pęcherze i żoładki świńskie jako naturalne osłonki na salcesony lub
(ludzie wracają do tego) na sadło...
|