Data: 2004-11-28 19:28:45
Temat: Re: Trwałość konserw po otwarciu
Od: "@nn" <a...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "MałgosiaM" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:cod79u$qnn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam,
> Mam pytanko, jak długo może stać w lodówce konserwa po otwarciu
> chodzi mi o
> mięsne i rybne. Nigdzie nie znalazłam na to otpowiedzi. Moja teściowa
> wpiera
> mi że 24 godziny czy ma racje??
>
> pozdrawiam
> Gosia
>
Hm.... rybne jeszcze nigdy dłużej niż 24 h nie stały (za małe są), to
nie wiem natomiast mięsne 2-3 dni do tygodnia i jak widać żyję do dziś.
Smak się specjalnie nie zmienia tylko wysycha jak soi w tej lodówce bez
przykrycia.
Ania
--
Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ
****************************************************
*********************
"Małżeństwo to bardzo sprawiedliwe urządzenie: żona musi codziennie
gotować, mąż musi codziennie jeść"
|