Data: 2003-07-15 06:06:38
Temat: Re: Tunczyk
Od: "Artur Nowacki @ Work" <a...@l...home.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Nikodem Kuźnik napisał:
> Byc moze jest to tunczyk srebrzysty, zwany tez trewalem. Najczesniej
> spotykane tusze tej rybki maja ok. 20-40 dag. Ja kupuje wedzonego trewala i
> bardzo mi smakuje - troche tlusty, ale delikatny w smaku, nie za slony.
> Mysle, ze na pewno warto sprobowac. Proponuje jakis przepis jak dla lososia.
OK jak dla Lososia - czyli sugerujesz usmazyc ??? Moze ktoś ma jeszcze
jakieś ciekawe propozycje (także z gatunków tych dla Łososia ;-))
Dzieki za już, proszę o jeszcze.
--
"Jeśli "a" oznacza szczęście, to a=x+y+z; x - to praca, y - rozrywki, z
- umiejętność trzymania języka za zębami." (Albert Einstein)
|