Data: 2002-03-28 07:00:28
Temat: Re: Typy maki
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@w...net> napisał w
wiadomości news:3CA222C1.4EF78384@west.net...
>
>
> Ania Onet wrote:
> >
> > Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@w...net> napisał w
wiadomości
> > news:3CA206DE.B6CADAD0@west.net...
> >
> > (...)
> > >, a gluten trzymam w zamrazalniku.
> >
> > dlaczego w zamrażalniku?
>
>
> Hmmm, sama nie wiem, mysle, ze dlatego, ze trzymam ja ponad rok
i boje
> sie, ze mi sie zestarzeje. Moze nie, ale stara maka ma zapach,
ktorego
> ja nie cierpie. Mysle, ze gluten tez moze nabyc takiego zapachu
z czasem.
> MB
Powiedz czego nie przechowujesz w lodówce ??? ;-))
To chyba taka amerykańska specjalność - lodówka wielkości szafy
trzydrzwiowej. ;-)))
pozdr.Alex
|