Data: 2015-01-24 18:53:15
Temat: Re: Uszczelnienie wędzarni.
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
<k...@g...com> wrote in message
news:c0933b53-0bf1-4ab5-bd2e-850cbfe090c5@googlegrou
ps.com...
> Dym który nie szkodzi powstaje w temperaturze poniżej 300 stopni
> Celsjusza. Oznacza to że w palenisku nie może być ognia ani żaru.
> W mojej wędzarni nie ma kanału dymowego. Zużywa niecałą
> szklankę drewienek przez 6-8 godzin. Jest jak pralka automatyczna,
> całkowicie przewidywalna i wszystko jest powtarzalne.
Co to za produkt kupiłeś? Jaki producent/model? Ile zapłaciłeś?
Jest to gdzies online? Może podałbyś linka?
> Jakieś dwa trzy lata wstecz był w tv program.
> Dali do zbadania wędzonki z przydomowych wędzarni.
> Wyszło że nie są jadalne. Przekroczenie toksycznych
> składników było od kilkunastu do kilkuset razy.
Pamiętasz może szczegóły jakieś co to był za program w TV?
Albo jakie składniki toksyczne mierzyli w tych wędzonkach?
|