Data: 2003-05-19 08:30:06
Temat: Re: Vederai - kiska ziemniaczana
Od: "Bożenka" <b...@s...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "adal" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
news:ba58hk$ikr$1@korweta.task.gda.pl...
> Praktyczna rada:
> Przed napelnianiem nalezy kiszke "wywrocic" na "lewa" strone, zeby
wypiekly
> sie wszystkie ew. "farfocle" (przepraszam za malo apertyczne
> sformulowanie).
<...>
Polecam delikatne wyskrobanie kiszek z kazdej strony tepa strona noza i
dokladne kilkukrotne wyplukanie. Wtedy kiszka jest taka sama z kazdej
strony.
Bozenka z Wilna ;o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200 http://bozena.host.sk
www i FAQ grupy: http://kuchenna.host.sk/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|