Data: 2004-01-07 22:21:51
Temat: Re: Vol-au-vent - jak to sie je ?
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 2004-01-07 at 23:02, Wladyslaw Los wrote:
> Nie, pytam siÄ, bo sam jestem w strachu, Ĺźe bÄdÄ musiaĹ to opisywaÄ.
> JuĹź pisaĹem, Ĺźe u Mme W. Saint-Ange opis tej procedury zajmuje 4 strony
> drobnego druku, z zaznaczeniem, Ĺźe prawidĹowe ubicie biaĹek jest
> warunkiem niezbÄdnym udanego sufletu. (Co skdinÄ
d potwierdza Herve
> Thys) Ja na razie kupiĹem miedzianÄ
miskÄ do ubijania biaĹek i ÄwiczÄ
> co niedziela. WkrĂłtce zacznÄ prĂłbowaÄ mieszania biaĹek z dodatkami
> (juĹź tylko 2 strony)
Wiesz co? Ale jakbys sie zebral na odwage, to ja bym chetnie
przeczytala. Zawsze chcialam sprobowac zrobic suflet, ale legendy o
opadaniu mnie odstraszaly. Ale jakbys opisal, to bym jednak
sprobowala...
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|