Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia W jakiej temp. i ile czasy piec bezy... Re: W jakiej temp. i ile czasy piec bezy...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: W jakiej temp. i ile czasy piec bezy...

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.task.gda.pl!newsfeed.media.kyot
o-u.ac.jp!newsfeed.news2me.com!nntp1.phx1.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!
news.man.poznan.pl!not-for-mail
From: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: W jakiej temp. i ile czasy piec bezy...
Date: Sun, 10 Apr 2005 13:26:32 +0200
Organization: Czarodziejka
Lines: 19
Message-ID: <1cpdzml9956n2$.dlg@czarodziejka.net>
References: <d3b22c$cvu$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: c46-162.icpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: sunflower.man.poznan.pl 1113132440 4796 62.21.46.162 (10 Apr 2005 11:27:20
GMT)
X-Complaints-To: t...@m...poznan.pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 10 Apr 2005 11:27:20 +0000 (UTC)
X-Beer: Czarna Fortuna
X-Face: ;#oXQXnVjqm^A:5A;w'V&LbdH98rO?`v2zSbU_-"q69Q56B<"^YU/9dkn93Qf\vhT$r]zk0
p`u#c%r~,f!HzdiU|Nz5I6/J|q4Mg,G.tKa\i7@d~<JF=9bV:=v5lN9b<H101EJH'1UMqc,TidQD01
X-Newsreader: Czarodziejski czytnik Ti`Any
X-User: Ti`Ana
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.11.1pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:236763
Ukryj nagłówki

Dnia Sun, 10 Apr 2005 13:00:45 +0200, Waćpanna lub Waćpan *Achio*, w
wiadomości news:<news:d3b22c$cvu$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co
następuje:

> Witam:D
> Nigdy ale to nigdy nie udało mi sie upiec bez, zawsze byly gumiaste,
> albo rozlewaly sie do postaci plackow albo sie spalily... dlatego prosze
> o wskazowki:D Tzn. ile czasu i w jakiej temp piec badz "suszyc" bezy.
> Z gory dziekuje Achio.

W zależności od swojego piekarnika musisz to wyczuć. Ja zaczynam od 150
stopni (piekarnik elektryczny, termoobieg), bo po włożeniu bezów i tak mi
się ochładza. Po jakiejś pół godzinie skręcam do 125 stopni i tak potrafią
siedzieć nawet jeszcze 2h, sprawdzam od czasu do czasu jak się mają. Moje
bezy muszą mieć zupełnie suchy środek, stąd tyle to trwa.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
10.04 Gusiek
12.04 elzet
12.04 toto dżdżownic
12.04 JerzyN
12.04 toto dżdżownic
12.04 JerzyN
12.04 toto dżdżownic
12.04 JerzyN
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?