Data: 2001-11-16 08:20:38
Temat: Re: W sprawie tortu Agaty S.
Od: "gosiak" <n...@p...spzoo.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Niestey tych czekolad, ktore podala Agata nie udalo mi sie znalezc, wiec
uzylam czarnej Alpen Schokolade i brei nie bylo
Pozdrawiam
Gosiak
Użytkownik "Basia" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9t2gjl$1i1$1@news.tpi.pl...
> Zwracam się z pytaniem do osob, ktore juz robily ten tort:
> Agata podkreslala w przepisie, ze bardzo wazne jest jaka czekolade
wezmiemy
> do wyrobu kremu, bo ze zlej nic nie wyjdzie, w zwiazku z tym chcialabym
> zapytac jak czekolada na polskim rynku dobrze sie rozpuszcza i zamienia w
> kamienista breje?
>
> serdecznie pozdrawiam
> Basia
>
>
|