Data: 2006-08-24 07:57:35
Temat: Re: WCZORAJ...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Misiek" <p...@o...pl> wrote in message
news:ecjk5o$dhs$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:ecgpop$9nh$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> (ciach)
>> >>
>> >
>> > Przeczytaj najpierw swoj przep[is.. potem komentuj... (powtorze dla
>> > jasnosci
>> > bo widze ze nie dotarlo- brak w przepisie-oprocz skladnikow-
>> > zaznaczenia
> w
>> > ktorym momencie dodqajesz mieso... piszesz o ryzu, potem przeskok juz
>> > na
>> > golabki... dodam ze golabki to raczej juz zawiniety farsz w kapuste o
>> > czym
>> > tez nie wspominasz :-)~)
>> > dla poczatkujacych kucharczykow moze on byc kompletnie niejasny
>> > Tyle
>> > a jesli trudno ci to zrozumiec to wspolczuje...
>> >
>>
>> Nie odpowiadam za to, że należysz do nierozgarniętych...
>>
> Ja nie odpowiadam za czyjas glupote, ignoranctwo (KOMPLETNE i to nie tylko
> w
> kwestii gotowania) i brak zrozumienia (nawet wlasnych "przepisow" -
> celowo
> w cudzyslowiu bo to przepisem trudno nazwac- no chyba ze mieso w trakcie
> robienia tych nibygolabkow zjadasz na surowo)
> Jak dla mnie EOT i trafiasz do KF-a
> Nie trudz sie ... mozesz nie odpisywac
Cienias.
Jasne, że nie był to przepis tylko pobieżne omówienie - jakie składniki, kto
raz robił gołąbki wie, co trzeba zrobić...
|